Pra ke vendosur te ndjekesh Krishtin!

Merr nje cast te ndash vendimin me ne, do te ishte inkurajim dhe bekim. Nese do qe ne te vazhdojme te ndajme me ty, lutemi te na japesh informacionin e lidhjes. Ne do perpiqemi te te dergojme: (a) nje trakt ndihmes, (b) nje pergjigje te shpejte me e-mail qe jep sugjerime te pergjithshme per me tutje. (Mos u shqeteso, NUK do te te shtohet emri ne ndonje liste poste dhe nuk do ta ndajme emrin tuaj me askend)

Shenim: Emaile dhe/ose trakte qe ne dergojme jane vetem ne Anglisht.

Qellimi i kesaj forme eshte VETEM per te na njoftuar nese keni marre vendim per Krishtin si rezultat i vizites suaj te ChristianAnswers.Net. Lutemi te MOS e perdorni kete forme per pyetje te pergjithshme apo per komente. (Ka tjeter forme per ato.)

(zgjidh nje nga me poshte)

Sapo u luta dhe mora jeten e perjetshme nepermjet Krishtit si rezultat i perdorimit te faqes tuaj.

U luta per shpetim, por vazhdoj te jem i/e pasigurt per jeten e perjetshme.
(Lexo pergjigjet ne rrjet ndaj pyetjeve te shpeshta mbi kete teme)

Vendosa ta riperkushtoj jeten time ne sherbim te Krishtit. [Lutju dhe rrefeja mekatet. Pendohu. Kerkoi ndihme per te jetuar nje jete me vlere ndaj Tij qe nga kjo dite e tutje.]

Nese ende nuk ke marre vendim per te pasuar Krishtin, por je i/e interesuar per nje gje te tille dhe ke nevoje per ndihme na dergo e-mail. (Mos perdor kete forme.)

Ke PYETJE per shpetimin, ceshtje rreth faljes se Perendise? PERGJIGJET i ke vetem nje shtypje tutje


Emri:
E-mail:
Adresa:
Shtyp pershtypjet e tua me poshte. Nese deshiron te lidhesh me ndonje nga vullnetaret tane me e-mail lutemi te kerkosh.
Une jam nje: Mashkull Femer


Perkthyer nga: Aida Bode