Значи сте решили да следвате Христос!

Моля отделете момент да споделите вашето решение с нас, би било подкрепа и благословение. Ако бихте желаели да ви помогнем, моля дайте вашата информация за контакт. Тогава ще ви пратим: (а) помощна книжка, (б) бърз отговор чрез имейл който дава предложения на какво да направите. Note: Emails and/or booklets that we send may be available only in English. (Не се безпокойте, НЯМА да бъдете прибавени към никакъв пощенкси лист, и вашето име няма да бъде споделено.)

Забележете: Имейли и/или книжки които изпращаме може да бъдат възможни само на Английски.

Целта на тази форма е САМО за да ни кажете ако сте направили решение за Христос в резултат на посещаване на ChristianAnswers.Net. Моля НЕДЕЙТЕ използва тази форма да питате основни въпроси или да пращате коментари. (Има друга форма за това.)

(изберете едно отдолу)

Точно сега се помолих и получих безкраен живот чрез Христос в резултат на използването на вашия интернетен сайт.

Аз се помолих за спасение, и съм все още сигурен/на за безкраен живот.
(Прочетете нашите интернетни отговори на често-питани-въпроси по тази тема)

Решил/ла съм да си препосетя моя живот на Христос служейки на Христос. [Молете се на Него, признайте вашите грехове. Съжелите се. Поискайте за неговата помощ в живеенето на живот достоен в неговите очи от този ден нататък.]

Ако все още не сте направили решение да следвате Христос, но се интересувате да го направите и бихте желали помощ, пратете ни имейл. (Не използвайте тази форма.)

Имате ВЪПРОСИ за спасение, Божията прошка и свързани неща? ОТГОВОРИТЕ са само на едно натискане далеч


Име:
Имейл:
Адрес:
Напишете вашите коментари долу. Ако искате някой от нашите доброволци да ви контактува по имейл моля попитайте.
Аз съм: Мъж Жена


Translated by: Vlad Velinov