[At this time we are only able process information sent in English.]

Així que t’has decidit per seguir a Crist!

Si us plau prengui’s un moment per compartir la seva decisió amb nosaltres, seria un encoratjament i benedicció. Si li agradaria que seguíssim amb vostè, si us plau proporcioni la seva informació de contacte. Llavors t’intentarem enviar: (a) un llibre d’ajuda, (b) una resposta ràpica per e-mail que t’aportarà suggerències general sobre què fer després. (No es preocupi, no se l'afegirà a cap llista de distribució, i el seu nom no es compartirà.)

Nota: El correu electrònic i/o fullets que enviem poden estar disponibles només en anglès.

El propòsit d'aquesta formulari és NOMÉS el de fer-nos saber que ha pres la decisió de seguir a Crist com a resultat de visitar ChristianAnswers.Net. Si us plau no utilitzi aquest formulari per a fer preguntes generals o comentaris. (Hi ha un altre formulari per a aquesta finalitat.)

(Marqui una opció)

He fet oració I he rebut la vida eternal a través de Jesús com a resultat de visitar la vostra Pàgina Web.

He pregat per la meva salvació, però escara estic insegur de rebre la vida eterna.

(Llegeix les nostre respostes on-line a les preguntes frequents sobre aquest tema)

He decidit rededicar la meva vida per server a Crist. [Fes oració a Ell, confessant els teus pecats. Penedeix-te. Demana-li ajuda per viure una vida digne d’ell des d’avui en davant]

Si encara no has pres la decisió de seguir a Crist, però estàs interessant en fer-ho i t’agradaria rebre ajuda, envian’s un e-mail. (No facis servir aquest formulari)

Tens PREGUNTES sobre la salvació, el perdó de Déu o temes relacionats? LES RESPOSTES son només a un clic

Nom:

E-mail:
Adreça:
Escriu els teus comentaris a continuació. Si vols que un dels nostres voluntaris contacti amb tu a través de e-mail, si-et-plau demana-ho.
Jo sóc: Home Dona