[At this time we are only able process information sent in English.]

Així que t’has decidit per seguir a Crist!

Si us plau prengui’s un moment per compartir la seva decisió amb nosaltres, seria un encoratjament i benedicció. Si li agradaria que seguíssim amb vostè, si us plau proporcioni la seva informació de contacte. Li enviarem una resposta per correu electrònic que proporciona suggeriments generals en què fer després. (No es preocupi, no se l'afegirà a cap llista de distribució, i el seu nom no es compartirà.)

Nota: El correu electrònic i/o fullets que enviem poden estar disponibles només en anglès.

El propòsit d'aquesta formulari és NOMÉS el de fer-nos saber que ha pres la decisió de seguir a Crist com a resultat de visitar ChristianAnswers.Net. Si us plau no utilitzi aquest formulari per a fer preguntes generals o comentaris. (Hi ha un altre formulari per a aquesta finalitat.)


(Marqui una opció)

He fet oració I he rebut la vida eternal a través de Jesús com a resultat de visitar la vostra Pàgina Web.

He pregat per la meva salvació, però escara estic insegur de rebre la vida eterna.
(Llegeix les nostre respostes on-line a les preguntes frequents sobre aquest tema)

He decidit rededicar la meva vida per server a Crist. [Fes oració a Ell, confessant els teus pecats. Penedeix-te. Demana-li ajuda per viure una vida digne d’ell des d’avui en davant]

Si encara no has pres la decisió de seguir a Crist, però estàs interessant en fer-ho i t’agradaria rebre ajuda, envian’s un e-mail. (No facis servir aquest formulari)

Tens PREGUNTES sobre la salvació, el perdó de Déu o temes relacionats? LES RESPOSTES son només a un clic


Nom:
E-mail:
Adreça:
Escriu els teus comentaris a continuació. Si vols que un dels nostres voluntaris contacti amb tu a través de e-mail, si-et-plau demana-ho.
Jo sóc: Home Dona