See this page in: English, Portuguese

De rechten van een webmaster

God's Story on-line

een nonprofit evangelisatie bediening

Om deze site met bezoekers van je website te delen moet je KIEZEN wat je wilt gebruiken aan de linkerkant, hierna kopiëren en plakken wat er aan de rechterkant staat in HTML broncode.

HTML CODE
COPY-AND-PASTE the following source code into your page
grootte van de file: slechts 3k

Save deze afbeelding om door te linken naar God’s Story online op je site.
<a href="https://christiananswers.net/dutch/godstory"><img src="https://christiananswers.net/dutch/godstory/btn-godstory-nld.gif" border="0" width="125" height="50"></a>

(korte beschrijving)

God’s Story Online, van Schepping tot Eeuwigheid—Een multimediareis door de bijbel. Hoor en lees een samenvatting van de belangrijkste verhalen van de bijbel, in chronologische volgorde. Geschikt voor alle leeftijden. Aangeboden door Christian Answers Network.

<a href="https://christiananswers.net/dutch/godstory"><b>God’s Story Online, van Schepping tot Eeuwigheid</b></a> - Een multimediareis door de bijbel. Hoor en lees een samenvatting van de belangrijkste verhalen van de bijbel, in chronologische volgorde. Geschikt voor alle leeftijden. Aangeboden door Christian Answers Network.

Alle afbeeldingen en de inhoud van de God’s Story site vallen onder het copyright. Webmasters mogen bovenstaande button slechts gebruiken om door te linken naar ChristianAnswers.Net God’s Story Website. Voor niets anders wordt toestemming gegeven. Vragen? Neem contact op met Films for Christ.

Vertaald door: JosineChristian Answers NetworkTo Eden Homepage