w

[At this time we are only able process information sent in English.]

Dus je hebt besloten om Christus te volgen!

Neem een moment om ons je besluit te laten weten, als bemoediging en zegen voor ons. Als je wilt dat we er met je over doorpraten geef ons dan je e-mailadres door. Dan zullen we je een antwoord geven per e-mail met algemene suggesties over wat nu verder te doen. (Maak je niet ongerust, je zult nergens op een mailinglijst komen te staan en je naam zal niet worden doorgestuurd.


De bedoeling van dit formulier is ALLEEN maar om ons te laten weten dat je een beslissing hebt gemaakt als gevolg van een bezoek aan ChristianAnswers.Net. Gebruik dit formulier niet voor opmerkingen of commentaar. (Daar hebben we een ander formulier voor.)


(vink een antwoord aan)

Ik heb net gebeden en eeuwig leven ontvangen door Christus na het bezoeken van jullie website.

Ik heb gebeden voor redding, maar ik ben nog steeds niet zeker van het eeuwige leven.
(Lees onze online antwoorden op vaakgestelde vragen over dit onderwerp)

Ik heb besloten mijn leven opnieuw aan Jezus toe te wijden om Hem te dienen. [Bid tot Hem, belijd je zonden. Heb berouw. Vraag om zijn hulp om van nu af aan een leven te leiden dat hem waardig is.]

Als je nog geen beslissing hebt genomen om Christus te volgen, maar er wel voor open staat en hulp erbij nodig hebt, e-mail ons. (Gebruik daarvoor niet dit formulier.)

Heb je VRAGEN over redding, Gods vergeving of onderwerpen die ermee te maken hebben? ANSWERS is maar een klik bij je vandaan.


Naam:

E-mail:
Adres:

Typ je commentaar hieronder. Als je wilt dat een van onze vrijwilligers contact met je opnemen per e-mail, vraag er dan om.

Ik ben een:

Man Vrouw


Jesus Christ: His Identity, Life, Death & Resurrection Is Jesus Christ the answer to your questions? God's Story Online home About the Bible
Over Jezus Christus | Is Jezus Christus het antwoord? | Gods verhaal (van schepping tot eeuwigheid) | Over de bijbel
Do NOT click on this button
Niet KLIKKEN

Christian Answers Network home

Vertaald door Josine