Evolutionism, Ape to Man. Copyrighted. Licensed (35007441)

Ki kicsoda és mi micsoda a „hiányzó” láncszemek világában?

Lásd ezt az oldalt: angol (english)

Valóban bizonyított-e, hogy az ember a majmoktól származik?

A legtöbb ember õszintén hisz abban, hogy az emberi faj származását pontosan és majdnem teljes feltérképezték. Hallottak az úgynevezett „hiányzó láncszemekrõl”, és ezeket tudományos bizonyítéknak tartják arra, hogy az emberi faj valóban a majmoktól származik. Az igazság azonban az, hogy semmiféle ilyen õst még nem találtak. A „hiányzó láncszemek” még mindig hiányoznak. Alább található egy összefoglaló azon tényekrõl, amiket fontos tudnunk a legismertebb leletekrõl.

A ma divatos majom-emberek

A majomemberek most divatosak

Ezen fajok tartoznak azokhoz az evolúciós fákhoz, amelyek elvileg egy csimpánzszerû õstõl a Homo sapiens-hez vezetnek.

Egyetlen lelet sem bizonyítja tehát, hogy az ember az evolúció terméke. Könnyen lehet, hogy a hiányzó láncszemek azért hiányoznak még mindig, mert egyszerûen nem is léteznek.

„Azután megformálta az Úristen az embert a föld porából, és élet leheletét lehelte orrába. Így lett az ember élõlénnyé.” —1Mózes 2,7

[Ha ezt a cikket hasznosnak találta, kérjük, fontolja meg, hogy adakozzon. Ezzel segít nekünk abban, hogy ezt a hit-építõ szolgáltatást a jövõben is biztosítani tudjuk Önnek és családjának! Az adomány összege az adóból levonható.]

Fordította: Cserháti Mátyás
Írta: Paul S. Taylor, Christian Answers

Copyright © 1995, 1999, Films for Christ, Minden jog fenntartva - kivéve a csatolt„Használat és Szerzõi jogok” oldalon leírtakat, ahol a ChristianAnswers.Net használói bõséges jogokat kapnak ezen oldal felhasználásához otthonaikban, személyes bizonyságtételükben, gyülekezeteikben és iskolákban.

Képes EREDETEK - Válaszok Könyve Képes EREDETEK - Válaszok Könyve, írta Paul S. Taylor. [info] Az Films for Christ által ajánlott könyv.

ChristianAnswers.Net/hungarian

Teremts, fejlds s tudomny