Azt ajánljuk, hogy látogass el a
Living Waters -hez

Ray Comfort egy nemzetközileg ismert evangélista, előadó és szerző, a Élet Vize Kiadó és a A Mester Útján tagja. Több mint 35 könyvet írt, többek között a Legjobb, ha a poklot titokban tartjuk, Aranykulcs az Újjászületéshez, Vigasz, A Gyengeelméjűek, Hogy tegyük az ateistákat visszaesőké, A Rejtély, és sok mást.

Ray Comfort és színész munkatársa, Kirk Cameron a házigazdái a „The Way of The Master” (A Mester Útján) nemzetközileg bemutatott tévé sorozatnak.

Ray szolgálatát sok keresztény vezető dícsérte, mint Dr. D. James Kennedy, Josh McDowell, Joni Eareckson Tada, Franklin Graham, Bill Gothard, David Wilkerson és még sokan mások is. A könyveit a Moody Bible Institute, Leighton Ford Ministries, Campus Crusade For Christ, Institute in Basic Life Principles és más intézmények is használják.

The Evidence Bible

Az Aranyérem Kitüntetés jelöltje

Franklin Graham evangelista (Billy Graham fia) ezt mondta Ray munkájáról, a The Evidence Bible-ről (Bizonyítékok Bibliája): Manapság, amikor a keresztényeket szinte megfojtják a szkeptikusok a kérdéseikkel, The Evidence Bible óriási segítséget nyújt, hogy az ember felkészülten tudjon választ adni a hitéről és reményeiről (vö. 1 Péter 3:15). Újszerű formája révén könnyű a használata, rendkívül értékes eszközként használható, hogy az ember hatékonyan tudjon tanúságot tenni.”


Számos könyvvel egyetemben, a LWP mintegy 6 millió traktátust is közread évente, amikre nagyon nagy a kereslet. Az ő munkájuk az Excellence in Evangelism videó sorozat is.

Ray eredetileg Újzélandról származik, irodája Bellflowerben található, Kaliforniában, ahol feleségével, Sue-val él. Három felnőtt gyermekük van.

Ray 2002. áprilisától tagja a ChristianAnswers.Net-nek, ahol azzal a céllal dolgozik, hogy „felkészítse a közösségeket az evangélizációra”.

Látogass el ide: Living Waters és Way of the Master