Scheppings SuperBibliotheek


Korte feiten…
over de oorsprong van het leven

Tijdens de gehele bekende menselijke geschiedenis is er nooit een essentieel geval geweest dat een levend ding werd geproduceerd door ook maar iets anders als een levend ding.

Tot nu toe heeft het evolutionisme nooit een wetenschappelijke aanvaarde verklaring kunnen geven voor de oorsprong van zulke immens complexe zaken het DNA, het menselijk brein en veel elementen uit de kosmos.

Het is vreselijk prematuur als materialisten beweren, dat alle levende dingen door evolutie tot leven gekomen zijn, terwijl de wetenschap nog moet ontdekken hoe zelfs maar één proteïne molecule eigenlijk kon ontstaan door natuurlijke processen.

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat leven is (of zelfs maar kon) evolueren uit nietlevende zaken. En verder is er een sustantieel bewijs, dat spontante generatie onmogelijk is. Alleen DNA kan DNA produceren. Geen enkele chemische reactie van moleculen is ooit maar ergens in de buurt gekomen van het produceren van deze uiterst complexe code, die zo essentieel is voor elke bekende levensvorm.Bekijk deze bladzijde in het: Engels (English), Portugees (Português), Russisch, Spaans (Español)

Waar komt het leven vandaan? Is Evolutie het beste wetenschappelijke antwoord? Antwoord
Een korte samenvatting / speculatieve scenario's over spontaan leven dat ontstond in de vroegere oceanen van de aarde worden "voortdurend herroepen en vervangen door nieuwe, die op hun beurt weer worden afgeschoten."

Waar komt het leven vandaan? Is Evolutie het beste wetenschappelijke antwoord? Antwoord
Waar komt het leven echt vandaan? Is Evolutie echt het antwoord? Kan het leven zijn begonnen door toeval en natuurlijke scheikunde? Hebben wetenschappers bewezen in de laboratoria dat leven op eigen kracht kon ontwikkelen?

Kan evolutie de bron zijn van het leven en al haar complexiteit? Antwoord
Des te meer de wetenschap ontdekt hoe complex het leven eigenlijk wel is, des te twijfelachtiger het blijkt te zijn dat leven ontstond zonder intelligentie.

Wie heeft God gemaakt? Antwoord
Als het universum door iets ontstaan is, waarom God dan niet? En als God niet door iets ontstaan is, waarom is het universum dan wel door iets in werking gezet?
Engels

Waarom is abiogenese (dat leven ontstaat uit nietleven) onmogelijk? Antwoord
Een wetenschapper onderzoekt de evolutionaire stelling dat leven spontaan is ontstaan. De problemen met deze theorie zijn zo serieus dat de meederheid van de evolutionisten vandaag de dag ertoe neigen om het hele onderwerp links te laten liggen. Als je dacht dat een evolutionair begin van het leven alreeds bewezen was, zou je eens dit definitieve antwoord moeten lezen.

En wat als de kosmos alles is wat er bestaat? Antwoord
Materialisme (de filosofie) beweert dat "het fysieke de enige realiteit is en dat alles, gevoel, verstand en wil, verklaard kunnen worden via termen van materie en fysische verschijningsvormen." Naturalisme beweert dat alles verklaard kan worden via termen van natuurlijke oorzaken en wetten. Niets heeft morele, spirituele of bovennatuurlijke betekenis.

De tweede wet van de thermodynamica - Zou deze basiswet van de natuur de natuurlijke evolutie van leven hebben voorkomen? Antwoord

Zijn we gemaakt uit sterrenstof? Antwoord

Hoe kunnen we weten of er een God is? Antwoord

Verwijst de bijbel naar leven in de ruimte? Antwoord…meer antwoorden over de oorsprong van het leven komen er aan

Translated by: Josine

[ Als deze informatie u van dienst is geweest, wilt u dan biddend overwegen om een donatie te geven om de kosten te dekken voor deze geloofsopbouwende dienst, die beschikbaar is voor u en uw gezin! Donaties zijn aftrekbaar van de belasting. ]Christian Answers Network

Aan Eden Home Page | Aan Nederlands Christian Answers Network Homepage