Scheppings SuperBibliotheek


Korte feiten…
over de fossiele vondsten

Alle verschillende vormen dieren verschijnen abrupt en geheel functionerend in de geologische lagen zonder enig bewijs van macro evolutionaire voorouders. Dit is minstens een sterke aanwijzing dat niet al het leven is geëvolueerd uit een gezamenlijke voorouder.

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat het leven is geëvolueerd.

Ofschoon wetenschappers steeds weer nieuwe variëteiten zullen blijven vinden van fossiele dieren en planten, is men het er algemeen over eens dat de miljoenen fossielen die alreeds ontdekt zijn en de sedimenten die al onderzocht zijn een algemene betrouwbare aanwijzing zijn van de richting waarheen het gaat met het onderzoek naar de bewijzen. Dat wil zeggen, dat er weinig of geen aanwijzingen zijn bij de fossiele vondsten om het evolutionisme te ondersteunen.

De meeste fossiele dieren en planten werden bedolven in door water afgezette sedimenten.

Er is geen wetenschappelijk bewijs dat de fossielen, de steenkool of de aarde miljoenen jaren oud zijn.

Er is een toenemend bewijs dat veel sedimentaire stenen, waarvan men aannam dat sommigen duizenden of miljoenen jaren nodig hadden om zich te vormen, zo goed als zeker afgezet werden in slechts een paar maanden, dagen of zelfs uren.

In bijna alle gevallen, wijzen het bestaan van de fossielen in de types en aantallen die ontdekt zijn naar catastrofale condities die ertoe geleid hebben tot het bedolven worden en bewaard blijven van deze dieren en plantenresten. Zonder zulke condities, kan dit alles niet verklaard worden.Bekijk deze bladzijde in het: Engels (English), Russisch (Россия - Русский), Spaans (Español)

Engels

Wat leren fossiele vondsten ons over de evolutie? Antwoord
Wat leren de fossielen ons? Demonstreren ze de voortgang van simpele structuren tot complexe organismen?

Wat is er met het paard aan de hand? Antwoord
Veel lesboeken leren dat het paard is geëvolueerd van ongeveer 61 centimeter tot zijn huidige postuur van meer dan 2 meter over een periode van 60 miljoen jaar. Maar lees eens wat een inconsequenties de lesboeken niet vermelden in verband met de evolutie van het paard.

Wat kunnen we zeggen over de ontdekking van het nieuwe fossiel de “dinosaurusvogel”? Antwoord
Vier redenen waarom het publiek voorzichtig moet zijn over wat het evolutionaire bewijs beweert over de nieuwe “dinosaurusvogel”.

Zijn er ooit bloedcellen gevonden in fossielen van dinosaurussen? Antwoord
Is het gek om te denken dat rode bloedcellen gevonden zouden kunnen worden in oude dinosaurusbeenderen? Dit verslag lijkt een paar aardig verbazingwekkende vondsten aan het licht te brengen!

Wie is wie en wat is wat in de wereld van “missing links”? Antwoord
Worden de “missing links” werkelijk gemist, of zijn ze eigenlijk al lang gevonden en werden ze gedocumenteerd in de voorgaande eeuw?

Is er fossiel bewijs van 'missing links' tussen mensen en apen? Leefde de oermens echt miljoenen jaren geleden? Antwoord
Een gedetailleerd en verrassend rapport van de paleontoloog Dr. Marvin Lubenow

Waar zijn al de menselijke fossielen? Antwoord
Waarom vinden we geen duizenden menselijke fossielen als de zondvloed echt gebeurd is? Wat gebeurde er met al de mensen die niet aan boord waren van de ark van Noach?

CARBON-14 DATERING - Hoe accuraat is het? Antwoord
Lees hoe de Carbon-14 methode wordt gebruikt om vroeger levende organismen te dateren en wat de grenzen van deze methode zijn.

Wordt er in de bijbel over dinosaurussen gesproken? Antwoord
Je zult versteld staan over de beschrijvingen van mogelijke dinosaurussen, die lang geleden al vermeld werden.


Het uiteendrijven van de continenten

Wat kun je zeggen over het uiteendrijven van de continenten? Zijn de continenten werkelijk uit elkaar gedreven? Antwoord
De meeste mensen vandaag de dag geloven dat wetenschappers hebben aangetoond dat het uiteendrijven van de continenten in het verleden heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt. Maar is dat waar? Overtuigend bewijs toont iets anders aan.Translated by: Josine

[ Als deze informatie u van dienst is geweest, wilt u dan biddend overwegen om een donatie te geven om de kosten te dekken voor deze geloofsopbouwende dienst, die beschikbaar is voor u en uw gezin! Donaties zijn aftrekbaar van de belasting. ]

Christian Answers Network

Aan Eden Home Page | Aan Nederlands Christian Answers Network Homepage