Webmesterek oldala
ChristianAnswers.Net domén
See full list of resources

Igen, a ChristianAnswers.Net DOMÉNEN belül minden HONLAPRA engedélyezett a linkelés. Mindezt megkönnyíti az alábbi lista. Ha a honlapokon kívül más oldalakra is szeretnél linkelni, akkor engedélyért fordulj a E-mail-hoz.

(Ezen az oldalon található pontos információ az engedélyekrõl, szerzõi jogokról, felhasználhatóságról, linkelési engedélyekrõl, utánnyomásról, továbbküldésrõl, kiadásról, stb.)

Ezen a doménen az alábbi 33 site és webmester oldal található

Christian Answers Network HOME
Christian Answers Network
Angol nyelvû honlap | és Webmester oldal
Bulgár honlap | Holland honlap | Eszperantó honlap | Francia honlap és Webmester oldal | Német honlap | Magyar honlap | Indonéz honlap | Olasz honlap | Japán honlap | Koreai honlap | Portugál honlap | Spanyol honlap és Webmester oldal | svéd honlap | Vietnámi honlap


A nagy dinoszaurusz rejtély
Honlap | Webmester oldal

Egy keresztény weboldal a dinoszauruszokról. Tanulságos, izgalmas, részletes és tele van képekkel.

click for Kid Explorers
Kölyökkaland
Honlap | Webmester oldal

A világ egyik elsõ keresztény weboldala gyerekeknek. Folyamatosan bõvül. Izgalmas és tanulságos.

Christian Spotlight on Entertainment
Keresztény mozifigyelõ
Honlap vagy használd a ChristianSpotlight.com címet | Webmester oldal

A világ legnépszerûbb keresztény mozifigyelõ oldala.

Life Before Birth
Élet a születés elõtt
Honlap | Webmester oldal

Gyönyörû, képekkel teli oldalak arról, hogy miért kell abortusz helyett megtartani a magzatokat. Kérdésekkel és válaszokkal.

Jézus Krisztus a válasz a kérdéseidre?
Jézus a válasz a kérdéseidre?
Honlap

Az örömhír jól érthetõ formában. Segíts lelkeket nyerni Krisztusnak azzal, hogy ezekre az oldalakra linkelsz.

Teen Qs™—Christian Answers for teenagers
Teen Qs
Honlap

Népszerû oldalak kamaszoknak, válaszokkal az õket foglalkoztató kérdésekre.

Archaeology and the Bible
Bibliai régészet
Honlap

A Bibliát alátámasztó régészeti tények bemutatása.

Teremts, fejlds s tudomny
A teremtés
Honlap

Válaszok a teremtésrõl és az evolúcióról.

Jesus Christ: His Identity, Life, Death & Resurrection
Jézus Krisztus: élete, halála és feltámadása
Honlap

Az érdeklõdõk számára összefoglalja Krisztus istenségét és állításait alátámasztó tényeket.

Sex, Love & Relationships
Szex, szerelem és emberi kapcsolatok
Honlap

Keresztény válaszok a szexszel, házassággal, szexuális megkötözöttséggel és hasonló dolgokkal kapcsolatban.

Online Catalog - Christian videos and books
Online Catalog (Keresztény filmek és könyvek)
Honlap

Gondosan válogatott, kitûnõ tartalmú és minõségû keresztény mûvek: filmek, könyvek és számítógépprogramok.

Gyermeknevelés
Honlap

Válaszok keresztény szemszögbõl a gyermekneveléssel kapcsolatban.

Films for Christ
Honlap | Embléma
Associates for Biblical Research
Honlap | Embléma
Dawson McAllister Association
Honlap | Embléma


Kép vagy szöveg
Mentsd el a kiválasztott képet
HTML kód
PONTOSAN másold át az alábbi sorokat a weboldalad forráskódjába!
ANIMÁCIÓ
Christian Answers Network HOME
(fájlméret: 14k)

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><img src="https://ChristianAnswers.Net/can1-10.gif" border="0" width="125" height="50"></a><br>
Christian Answers Network HOME

<a href="https://ChristianAnswers.Net/"><img src="https://ChristianAnswers.Net/img/btn-can.png" border="0" width="125" height="50"></a><br>
tm
(fájlméret: 3k)

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><img src="https://ChristianAnswers.Net/canlogo1.gif" border="0" width="108" height="29"></a><sup><font size="-1">
tm</font></sup><br>

tm
(fájlméret: 4k)

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><img src="https://ChristianAnswers.Net/canlogo2.gif" border="0" width="130" height="36"></a><sup><font size="-1"> tm </font></sup><br>

Szokványos meghatározás:

Christian Answers Network - Érdekel a kereszténység, de nincs aki válaszoljon a kérdéseidre? Mi segítünk megválaszolni az élet és a keresztény hit nehéz kérdéseit. Egyre több tekintélyes keresztény missziós szervezet csatlakozik, hogy segítsen ebben. Elgondolkodtató, hasznos és szép - egy weboldal az egész családnak.

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><font size="2"> <b> Christian Answers Network</b> </a> - Érdekel a kereszténység, de nincs aki válaszoljon a kérdéseidre? Mi segítünk megválaszolni az élet és a keresztény hit nehéz kérdéseit. Egyre több tekintélyes keresztény missziós szervezet csatlakozik, hogy segítsen ebben. Elgondolkodtató, hasznos és szép - egy weboldal az egész családnak.
Meghatározás két mondatban:

Christian Answers Network - Érdekel a kereszténység, de nincs aki válaszoljon a kérdéseidre? Mi segítünk megválaszolni az élet és a keresztény hit nehéz kérdéseit.

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><font size="2"><b> Christian Answers Network</b></a> - Érdekel a kereszténység, de nincs aki válaszoljon a kérdéseidre? Mi segítünk megválaszolni az élet és a keresztény hit nehéz kérdéseit.
Meghatározás egy mondatban:

Christian Answers Network - Segítünk megválaszolni az élet és a keresztény hit nehéz kérdéseit.

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><font size="2"><b> Christian Answers Network</b></a> - Segítünk megválaszolni az élet és a keresztény hit nehéz kérdéseit.

Hosszabb meghatározás:

Christian Answers Network - Érdekel a kereszténység, de nincs aki válaszoljon a kérdéseidre? Mi segítünk megválaszolni a családdal, a házassággal, a bibliai régészettel, a teológiával, a teremtéssel, az evolúcióval, a szociális problémákkal, a vallásokkal és a szektákkal kapcsolatos fontos kérdéseket. Elgondolkodtató, hasznos és szép - egy weboldal az egész családnak.

<a href="https://ChristianAnswers.Net"><font size="2"><b> Christian Answers Network</b></a> - Érdekel a kereszténység, de nincs aki válaszoljon a kérdéseidre? Mi segítünk megválaszolni a családdal, a házassággal, a bibliai régészettel, a teológiával, a teremtéssel, az evolúcióval, a szociális problémákkal, a vallásokkal és a szektákkal kapcsolatos fontos kérdéseket. Elgondolkodtató, hasznos és szép - egy weboldal az egész családnak.

A Christian Spotlight on Entertainment embléma és a ChristianAnswers.Net embléma valamint minden egyéb embléma a ChristianAnswers.Net DOMÉNEN belül az Egyesült Államok beli és a nemzetközi szerzõi jogvédelem alatt állnak. A fenti képeket a Webmesterek kizárólag a ChristianAnswers.Net HONLAPJAIRA történõ linkelés céljára használhatják fel. Semmilyen más célra történõ felhasználásuk nem engedélyezett. Minden jog fenntartva. Az Films for Christ hozzájárulása nélkül semmiféle változtatás nem eszközölhetõ ezeken a képeken. Ezen a website-on található információk és képek engedély nélkül nem használhatók fel (további részletek). A ChristianAnswers.Net domén tulajdonosa és fenntartója a Films for Christ, mely az alábbi bejegyzett nevek alatt mûködik: „Christian Answers,” „Christian Answers Network,” „ChristianAnswers.Net,” „ChristianAnswers.org,” „Films for Christ,” „Christian Spotlight on the Movies”. Ezek a Films for Christ illetve az Christian Answers tulajdonát képezõ, márkanévnek számító, jogilag védett nevek. E-mail.

Films for Christ
PO Box 577
Frankfort KY 40602
USA