U koos ervoor om ongehoorzaam te zijn. U bent het verboden gebied binnen gegaan…

This page is also available in English
Ublijkt de neiging te hebben, om dat wat niet mag en wat verboden is th te doen. U had ook kunnen bladeren door miljoenen andere Web pagina's, maar u besloot ongehoorzaam te zijn.

Dit doet ons denken aan een ander voorval…

Adam and Eve. Illustration copyrighted, Films for Christ.

God schiep een schitterend paradijs en gaf dat aan Adam en Eva. Ze konden alles doen, wat ze maar wilden, of eten waar ze trek in hadden. Het enige bevel, dat God hen gaf was dat ze niet mochten eten van de verboden boom, de Boom der Kennis van Goed en Kwaad. Maar Adam en Eva aten toch van die verboden boom, precies zoals u daarnet deze verboden kamer binnen ging. Ze kozen ervoor om Gods waarschuwing in de wind te slaan.

Sin and Death. Illustration copyrighted, Films for Christ.
Toen Adam God ongehoorzaam werd, bracht hij de zonde in de wereld. De zonde bracht een menigte consequenties met zich mee, waarvan de ergste was: de dood. Zonde bracht fysische en geestelijke dood in de wereld en dit zou de mensheid voor eeuwig van God scheiden.

Maar Jezus Christus, de Schepper, hield zoveel van ons, dat Hij aan het kruis stierf en de straf betaalde voor onze zonde. Hij biedt een ieder van ons vergeving aan. Jezus Christus is de enige weg naar vergeving, zodat we eeuwig in de hemel kunnen leven met God.

We moeten zijn geschenk van vergeving aannemen, vergeving kan niet verdiend worden. Hoe ontvangen we dat geschenk? Geloof in Jezus Christus als uw redder, de enige door Wie we toegang verkrijgen tot de Vader. Het enige dat hiervoor nodig is, is uw geloof. Als u Jezus beter leert kennen zult u ernaar verlangen om zijn wil te doen. We behagen God als we in gehoorzaamheid handelen… dus doe het en zondig niet meer.

» En verder: Wat betekent dit geschenk van God voor u? (in English)

» Bent u goed genoeg om naar de hemel te gaan? Lees het antwoord | Bekijk onze gehele video (in English)

» Lees het verhaal van Adam en Eva in onze God's Story presentatie (in English)

» Waar komen de slechte dingen vandaan? (in English)

» Waarom is de wereld zoals hij is?

Lees meer over: De realiteit van de hel | Religies met elkaar vergeleken (in English) | Wat God van u verwacht | De Bijbel: Over de Bijbel (in English), Lees de Bijbel (in English) | Schepping & Evolutie (in English) | Jezus, de Christus (in English)

goldbar

Translation by: Josine

HEBT U EEN WEB PAGE? STUUR DEZE BLADZIJDE DAN DOOR NAAR DE MENSEN DIE UW SITE BEZOEKEN (Verkrijgbaar in verscheidene talen). U krijgt onze speciale toestemming om direct door te linken naar deze bladzijde (URL: ChristianAnswers.Net/gospel/noentry.html) - Zie onze Webmaster courtesy page voor link graphic(s), geschikte codes en verdere informatie. Deze bladzijde is voor tienduizenden tot steun geweest. Temidden van hun drukke leven, vol afleidingen, hielp hij hen, zich te focussen op levensbelangrijke eeuwigheidszaken. We hebben ontelbaar vele uitstekende technische adviezen gekregen om door te kunnen gaan met het bereiken van mensen met de boodschap van Christus. De boodschap is door en door bijbels en erg succesvol gebleken. Het is een introductie tot het evangelie van Jezus Christus op een manier die de aandacht trekt en maakt dat mensen het willen lezen.

ChristianAnswers.Net
CAN Home
Shortcuts
Christian Answers Network HOMEPAGE and Domein Gids
Is Jesus Christus het antwoord op al jouw vragen?Find answers to your questions about LOVE & RELATIONSHIPS
Learn more about JESUS CHRIST.Family Answers HOME page
Life before BirthTeen Qs™—Christian Answers for teenagers
Christian Answers WebBibleChristian Answers EffectiveEvangelism™ site - Learn how to be more effective in sharing the Gospel
Creation SuperLibraryArchaeology and the Bible
God's Story OnlineThe Great Dinosaur Mystery Online