Parched Earth. Illustration copyrighted.
Do you know…
» Per què permet Déu a la gent innocent patir? Resposta
Man chose to rebel against God.

L'elecció de l’home ocasionà la caiguda (pecat).
Simplement manifestat, el pecat és la desobediència a Déu. Éll és el Creador i se li hauria d'obeir. Fins i tot més important, Déu és l’estàndard del què està bé. El pecat provoca la separació espiritual de Déu i la mort física. La separació va ocórrer perquè Déu és perfecte i pur. La seva puresa no pot conviure amb el pecat i la Seva justícia no el pot deixar impune.

Com a resultat del pecat, el món natural també va ser maleït i va començar a morir. El terra es tornà menys fèrtil i el menjar es tornà escàs. L'home havia de treballar més dur per collir-ne molt menys. La humanitat també s'adonaria de l'efecte que el pecat té sobre les relacions humanes, portant crueltat, assassinat, luxúria i dissonància dintre de la família.

La humanitat continua pecant, vivint en rebel·lió contra Déu, el Creador. Això és el perquè el món s'omple amb sofriment avui. L'home ha de prendre responsabilitats per haver destruit la perfecció de la creació de Déu.

A causa del nostre pecat, l'home no pot saber de l'amor ni de l'experiència de Déu, no importa com de dur intenti arribar a Déu pel seu propi compte mitjançant accions, rituals religiosos o filosofies. “ja que tots havien pecat i vivien privats de la glòria de Déu” (Romans 3:23).


Traductor: pedrAngular

See this page in English and other languages

To Next Page