Lásd ezt az oldalt: angol (english), holland, francia, német, indonéz, olasz, spanyol

Bebizonyítottad, hogy hajlamos vagy arra kacsintgatni, ami nem megengedett. Hiszen szabadon böngészgethettél volna más oldalak millióin, de te úgy döntöttél, hogy nem fogadsz szót.

Ez a helyzet nagyon hasonlít egy másik esethez…

Adam and Eve. Illustration copyrighted, Films for Christ.

Isten egy csodálatos paradicsomot teremtett és azt Ádámnak és Évának adta. Mindent tehettek, amihez csak kedvük volt és mindent megehettek, amit csak a szemük megkívánt. Az egyetlen szabály, amit adott nekik, az volt, hogy a tiltott fa - a jó és rossz tudásának fája. gyümölcséből nem szabad enniük. Az történt azonban, csak úgy mint most veled, amikor beléptél erre a tiltott oldalra, hogy Ádám és Éva is ettek a tiltott fáról. Úgy döntöttek, nem engedelmeskednek Isten figyelmeztetésének.

Sin and Death. Illustration copyrighted, Films for Christ.

Amikor Ádám engedetlen volt Istennel szemben, behozta a bűnt a világba. A bűnnel együtt aztán jött a sok borzasztó következmény, a legszörnyűbb közülük a halál. A bűn a fizikai és lélekbeni halál kezdete volt a világban, ami örökké el tudja választani az embereket Istentől.

Viszont Jézus Krisztus, aki nem más mint a Teremtő Isten, annyira szeretett bennünket, hogy a kereszten meghalt és megfizetett helyettünk a bűneinkért. Mindannyiunknak személy szerint felkínálja a megbocsátását. Jézus Krisztus az egyetlen módja annak, hogy bocsánatot nyerjünk, hogy örökké Istennel lehessünk a mennyben.

Az egyetlen amit tehetünk, hogy elfogadjuk ingyen a megbocsátás ajánkékát. Semmivel nem tudjuk azt kiérdemelni. Hogy történik ez? Higgy Jézusban mint a megváltóban, akin keresztül az Atyához juthatunk. A hit az egyetlen, ami szükséges. Ahogy jobban megismered Jézust, azt fogod tapasztalni, hogy tenni vágyod majd az ő akaratát. Istennek öröme van abban, ha engedelmeskedünk…tehát menj és ne bűnözz többé.

KÖVETKEZŐ: Paradise or Pain? Why is the world the way it is?

Elég jó vagy ahhoz, hogy a mennyországba kerülj? Válasz

Free Online Film--ARE YOU GOING TO HEAVEN?. 30 minutes. Find out if YOU are going to heaven. You CAN know for sure. BIZTOS vagy benne, hogy tudod a választ erre a rendkívül fontos kérdésre?
Nézd meg ezt az online videót (30 perc)
Click here to watch THE HOPE on-line! Fedezd fel magadnak ezt a lenyűgöző hírt a REMÉNYről, amit Isten hoz az embereknek—időrendi sorrendben bemutatva, a világ kezdetétől egészen mostanáig. Nézd meg ezt a videót online

Fogadd el Isten legértékesebb ajándékát!

goldbar

VAN SAJÁT WEBOLDALAD? OSZD MEG EZT AZ OLDALT A LÁTOGATÓIDDAL (rendelkezésre áll különböző nyelveken). Használd ki ezt az engedélyt, amely feljogosít, hogy közvetlenül erre az oldalra linket készíts (URL: ChristianAnswers.Net/gospel/noentry.html). Lásd még a webmesterek tájékoztató oldalát, ahol link grafikákat és további információt találsz. Ez az oldal több tízezer embernek nyújtott segítséget. Az elfoglalt életvitelük közepette, a sok zavaró körülmény ellenére segített nekik, hogy felfigyeljenek néhány életbevágó fontosságú kérdésre. Sok pozitív visszajelzést kaptunk amelyek támogatják ezt a kissé szokatlan megközelítést. Az üzenet teljességgel a Biblián alapul, bevezetés Jézus Krisztus tanításába, az olvasó figyelmét felkeltő módon.

ChristianAnswers.Net
CAN Home
Shortcuts
Christian Answers Network KEZDŐOLDAL és TARTALOMJEGYZÉK
Translated by: Anna Gregg

Is Jesus Christ the answer to your questions?Teen Qs™—Christian Answers for teenagers
Christian Answers WebBibleEffectiveEvangelism™ site - Learn how to be more effective in sharing the Gospel
Creation SuperLibraryArchaeology and the Bible
Learn more about JESUS CHRIST.Family Answers HOME page
Find answers to your questions about LOVE & RELATIONSHIPSGod's Story Online
The Great Dinosaur Mystery OnlineLife before Birth