Is Jesus Christ the answer to your questions?

Po, Jezus Krishti mund te te ndihmoje te gjesh pergjigjet qe kerkon. Ai mund te mbushe boshllekun qe ke ne zemer. Ai mund te te jape paqe dhe gezim. Meso se si

Zbulo lajmin e mire! Si mund te sigurohesh qe do te shkosh ne Parajse me Krijuesin tone…

Shpjegim per te rritur dhe adoleshente ose femije

Gjuhe per te rritur dhe adoleshente…

Gjuhe per femije…

Video te drejtperdrejta dhe momente te vecanta

btn-godstory.gif

Ngjarja e Perendise: Nga Fillimi deri ne Perjetesi—Bej nje UDHETIM ME MULTIMEDIA NEPERMJET BIBLES. Plani i Krijuesit per shpetimin tend te perjetshem eshte shpjeguar qe nga FILLIMI ne rregull kohor. Fito nje kuptim te THELLE te tregimit te Perendise! E pershtatshme per te gjitha moshat. Hyni

Click here for The HOPE, a free, on-line motion picture presentation Ngjarja e Premtimit te Perendise per te gjithe njerezit – e thene bukur dhe qarte qe nga fillimi SHPRESEN

Learn about Jesus

Meso me teper per Jezus Krishtin Kush ishte ai? Si e dime qe ishte person i vertete? Si e dime qe ai eshte Perendi? A u ringjall vertet nga te vdekurit? Gjej pyetjet e ketyre dhe te shume pyetjeve te tjera.

Christian Answers WebBible

Lexoje vete Biblen. Lexo, shiko ose kerko. Nese je i ri ndaj Bibles fillo me librin e Gjonit.


PERGJIGJE per fatin tend te perjetshem

 • A je aq i/e mire sa te shkosh ne Qiell?Pergjigje

 • Sa mire eshte e nevojshme?Pergjigje

 • A do te shpetohet gjithe njerezimi ne fund? Pergjigje
  Shumica kane nje shprese te turbullt dhe besojne se gjerat do te perfundojne mire dhe se shpejt a vone do te shkojne ne Qiell. Por a eshte e vertete?

 • C’eshte “mekati i pafalshem”? Si behet mekati i “pashlyeshem? Pergjigje

 • A eshte Perendia i drejte te shpetoje vetem disa? Pergjigje

 • Si mund te falem dhe si mund ta ndiej faljen?Pergjigje

 • Nese Perendia me fal sa here i kerkoj, pse ndihem kaq fajtor? Pergjigje

 • A duhet qe Krishterimi te zhvilloje nje ungjill TE RI per t’iu adoptuar botes sot? Pergjigje

 • A nuk jane te gjitha fete te njejta me rruge te ndryshme per ne te njejtin fund? Pse te Krishteret kembengulin qe nje duhet te besoje vetem ne Krishtin qe te shpetohet? Pergjigje

 • Me kaq shume fe dhe vlera si mund te vendos cilat jane te verteta dhe cilat jane te genjeshtra? Pergjigje

 • Duke gjykuar nga hipokrizia ne kishe, pse do dua te jem i/e Krishtere?Pergjigje

 • A je dyshues ndaj Bibles? Nese po, lexo pyetje per t’u marre parasysh.

 • Eshte vertet nje vend qe quhet “Ferr”? Pergjigje

 • Si mund te sigurohem per shpetimin tim?Pergjigje

 • A mund te humbase nje person i shpetuar? Pergjigje
  A mundet qe nje i/e Krishtere te mekatoje deri ne ate shkalle sa te humbase shpetimin dhe te perfundoje ne liqenin e zjarrte?

 • Nese nje i/e Krishtere ben vetevrasje a do te shkoje ne Qiell? Pergjigje

 • Vetvrasja – C’thote Bibla? Pergjigje

 • Eshte pagezimi me uje i nevojshem per shpetim? Pergjigje

 • C’kuptim jep Bibla kur flet per “Pagezimin e te vdekurve”?Pergjigje

 • A mund te vijne femijet e vegjel ne Krishti per t’u shpetuar?Pergjigje

 • Cili eshte perfundimi perjetesor i nje foshnje qe vdes? Pergjigje
  Cilat jane disa nga udhezimet qe Bibla na jep per vdekjen e nje foshnje dhe perjetesine?

 • Sovraniteti i Perendise, zgjedhja dhe vullneti i lire i njeriut – C’thote Bibla? Pergjigje
  Meqenese Perendia eshte krijuesi i gjithesise, vetem Ai ka te drejten te ushtroje autoritet. Pse pra ka lejuar qe te ekzistoje mekati? C’mund te mesojme per vullnetin e lire dhe zgjedhjen e hirit?

 • A mundet nje person homoseksual te shkoje ne qiell?Pergjigje

 • Eshte rrethprerja (syneti) kusht per shpetimin e meshkujve te Krishtere? Pergjigje
  “Nuk e kuptoj nese si i Krishtere duhet apo s’duhet te rrethpritem, sepse nuk jam…”


Fjale kyce qe vendosin perfundimin tend ne perjetesi:


 • Per te kuptuar me mire planin e shpetimit—Lexo Tregimin e Perendise te shohesh kush eshte Perendia, kush eshte njeriu dhe natyren e mekatit, planin e Perendise etj.—Shko

 • Cili moment kishte fuqine TE ME NDANTE? (Prezantim i shpejte)—Shko

 • Cfare do Perendia nga une? Pergjigje
  Nje prezantim i DHJETE URDHERIMEVE nga Dhjata e Vjeter, si edhe deshira me e madhe e Perendise nga Dhjata e Re. E krijuar bukur per t’u shtypur dhe per t’u afishuar.


Pergjigje ndaj Pyetjeve Personale

 • Largoja Dhimbjen Vetes: Dhjete Keshilla per te Krishtere te rinj ne rritjeShko

 • copyrighted A ekziston Perendia? – Si mund ta di? Pergjigje

 • Nese Perendia beri gjithcka, Kush e beri Perendine? Pergjigje

 • Si mund ta di qe Bibla eshte e VERTETE? Pergjigje

 • Nese Perendia e di qe une VUAJ pse nuk me ndihmon? Pergjigje

 • A e ndien Perendia dhimbjen tone? Pergjigje

 • C’duhet te beje nje i/e Krishtere nese eshte i/e mbytur ne DESHPERIM? Pergjigje

 • A ka shembuj biblike te DESHPERIMIT ose si te luftosh ate? Pergjigje

 • Me duket se jam SHTENE PAS SEKSIT. A ka Jezusi pergjigje per mua?—Shko

 • Mendoj se jam ABUZUAR SEKSUALISHT, por nuk jam i sigurt. C’eshte abuzimi seksual dhe c’mund te bej te ndaloj shqetesimin e thelle qe kaloj? Pergjigje

 • JAM I/E SHEMTUAR. Pse ishte Perendia kaq i padrejte ndaj meje? Pergjigje

 • Me meso PER BIBLEN. Shko


 • Per Myslimanet – C’thote Kurani per Jezusin? Pergjigje

 • C’meson Islami per kryqezimin e Krishtit? Pergjigje

For Muslims who seek… IsaalMasih.net
Me mijera Myslimane po kerkojne te verteten. Vizito www.IsaalMasih.net dhe meso per Hazrat Isa, endrrat dhe vizionet e “Burrit ne te Bardha” dhe mesazhin e shenjte e Al-Kitabit dhe me teper…


 • A po perpiqesh te gjesh pergjigje te pyetjeve te tua mbi Perendine, Biblen dhe Jeten? Vizito faqet tona me Pergjigje (Christian Answers Network – Rrjeti i Pergjigjeve te Krishtera)i.

A i ke kerkuar Jezus Krishtit te hyje ne zemren tende sot?
Nuk di si ta kerkosh Krishtin ne zemer? Meso tani si!

Do NOT click here.
E ndaluar – Mos shtyp ketu


Pse është bota kështu si është?
Paradise or Pain? Why is the world the way it is? ChristianAnswers.Net

Rrjeti i Pergjigjeve te Krishtera—Faqja Kryesore dhe LISTA RENDITESE

Prezantuar nga Films for Christ.


MJESHTRA TE RRJETIT na ndihmoni te sjellim shpirtrat ne Krishti. Jepuni vizitoreve tuaj lidhje per kete vend. Shiko faqen e vene nga Mjeshtri i Rrjetit.

Translated by: Aida Bode